КЛІНІКА НЕ ПРАЦЮЄ

Записатися на прийом

БЕЗКОШТОВНА СТОМАТОЛОГІЧНА 3D ДІАГНОСТКА

Здесь будет размещен новый контент...

Вы можете изменить его на контент, который вам нужен прямо сейчас или позже.

Унікальна можливість безкоштовної комплексної 3D діагностики та КОНСУЛЬТАЦІЇ СТОМАТОЛОГА доступна для кожного пацієнта ПАРК КЛІНІКИ, без виключення.

Часто візити до стоматолога видаються затратними і за часом, і за бюджетом. Недосконале обстеження тягне за собою часті зміни тактики лікування, некоректний вибір варіанту вирішення проблеми та посередній результат. Як наслідок: затягується кількість візитів до лікаря або, що буває найчастіше, пацієнт вимушений звертатися за допомогою знову.

Огляд пацієнта «на око» давно залишився у минулому, а традиційні рентгенівські знімки втратили свою актуальність. Сучасна стоматологія пропонує комплексну та надточну 3D діагностику, що дозволяє зробити діагноз максимально точним, а лікування ефективним.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

В процесі обертання сучасний німецький апарат дентальної томографії багаторазово виконує тривимірні рентгенівськи знімки, які об’єднуються спеціальною програмою в детальне 3D зображення. Унікальний набір функцій для комплексного вивчення надточної моделі дозволяє ретельно та якісно проводити діагностику, підбирати найточніший шлях лікування з оптимальними витратами для пацієнта та проводити підготовку до різного роду процедур, зокрема, імплантації

ПАРК КЛІНІКА ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПАЦІЄНТАМ БЕЗКОШТОВНО:

  • Прийом в умовах нової сучасної клініки та абсолютного комфорту
  • Комплексний огляд провідними спеціалістами
  • Дентальна 3D томографія на сучасному німецькому обладнанні (КТ)
  • Розробка схеми лікування з урахуванням особливостей пацієнта

Робимо якісну медицину доступною!

Запишіться на прийом просто зараз!